طراحی سایت داینامیک

طراحی سایت داینامیک یا پویا مفهومی است که در تقابل با طراحی سایت استاتیک یا ایستا مطرح شد. در گذشته اکثر سایت ها فقط از امکانات زبان برنامه نویسی سمت کاربر یا HTML بهره مند بودند و بدین دلیل امکان به روز رسانی سایت از طریق کنترل پنل و  همچنین تعامل دو جانبه با بازدیدکننده سایت وجود نداشت. تغییرات در محتوای سایت باید توسط برنامه نویس HTML و با اعمال تغییرات در کدهای برنامه انجام میشد. همچنین امکاناتی از قبیل لاگین در سایت، جستجو، خرید آنلاین و بسیار امکانات کاربردی دیگر در سایت های استاتیک موجود نبود.

مدت زمان زیادی است که با استفاده از زبان های برنامه نویسی سمت سرور از جمله PHP و Asp.Net، سایت های داینامیک پا به عرصه اینترنت نهاده اند و کار را برای مدیران سایت ها و همچنین بازدید کنندگان آسان نموده اند و اساسا باعث شده اند کسب و کارها بتوانند امکانات تعاملی بسیار زادی را از طریق سایت در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهند.

نکته مهمی که باید در اینجا بدان اشاره شود این است که هنوز هم برخی از کاربران، تفاوت سایت داینامیک و استاتیک را در استفاده از المان های متحرک مانند اسلایدر تصاویر، اسلایدر اخبار و یا متون متحرک میپندارند در صورتی که این مساله تاثیری در داینامیک یا استاتیک قلمداد شدن یک سایت ندارد.